TEDxZagrebWomen 2016: It’s about time

Kao i svake i ove godine se održava TEDWomen, u San Franciscu od 26. do 28. listopada. Tema je It’s about time, a o samoj važnosti dovoljno govori činjenica kako je event rasprodan.
TEDWomen trodnevna je konferencija o ženama i djevojkama koje su nositeljice promjena. Konferencija okuplja žene, ali i muškarce koji vjeruju u promjene i koji pretvaraju snažne ideje u dijela. Unatrag nekoliko godina TEDWomen i TEDxWomen događaji donijeli su na svijet mnoštvo odličnih ideja. Više informacija o programu događaja TEDWomen pogledajte ovdje.

Dio govora s konferencije imat ćete priliku vidjeti i na našem eventu, TEDxZagrebWomen, koji će se održati 29. listopada u prostoru HUB385. Osim govora s globalne konferencije, moći ćete uživati i u inspirativnim idejama govornika, koji prkose stereotipima, preprekama i stvaraju sami svoje prilike.

 

Da vam olakšamo, evo odmah odgovora na dva bitna pitanja:

Tko će nam biti govornici?
Pratite naše društvene mreže i saznat ćete sve na vrijeme. Možemo samo reći da nećete ostati razočarani 

Kako i kada kupiti ulaznicu za TEDxZagrebWomen?

Ulaznica se kupuje putem sustava Entrio, a funkcionira na sljedeći način.

Nakon što ispunite prijavu ona će biti pregledana od TEDxZagreb tima i ukoliko je sve u redu dobit ćete link, odnosno kôd s kojim možete kupiti 1 ulaznicu. Kodovi će se početi slati iza 10.10.2016. Broj ulaznica je ograničen, stoga požurite po svoj primjerak. Ukoliko imate bilo kakav problem s kupovinom karata, obratite nam se na e-mail: prijave(at)tedxzagreb.com.

Prijaviti se možete ovdje.

It’s about time to be your own hero and create your own opportunities!