Nagradna igra TEDxZagrebWomen

Dragi svi, pripremili smo vam nagradnu igru :). Kao što znate 29. listopada organiziramo konferenciju TEDxZagrebWomen s temom It’s about time. Iako događaj govori i podržava snažne žene i njihove ideje, nije nužno posvećen samo ženama te je čak i poželjno vidjeti mušku populaciju u publici. Upravo zato vas sve pozivamo da se uključite u nagradni natječaj, ponudite najbolju fotografiju u ulozi vašeg superheroja i osigurate kartu za predstojeću konferenciju TEDxZagrebWomen.

TEDWomen nećemo previše predstavljati jer se o njemu pisalo u prethodnom postu , a što se naše konferencije tiče, detalji su vam poznati na adresi Facebook stranice samog događaja, tako da možemo odmah krenuti na ono bitno. Nagradnu igru.

Dakle, vaš zadatak je slikati sebe u ulozi vašeg najdražeg superheroja, a fotku stavite u komentar ispod posta, koji se tiče nagradne igre, na Facebook stranici TEDxZagreba. Ukoliko nemate svog heroja, ili vam nitko ne pada na pamet, slobodno stvorite vlastitog superheroja. Izbor je na vama. Ono što je bitno je originalnost i kreativnost. I upravo to će se najviše uzeti u obzir kod odabira. Najbolju fotografiju odabrat će stručni žiri u sastavu od TEDxZagreb marketing tima uz pomoć tajne govornice, čije ime ćete saznati naknadno, a njenu priču čuti na konferenciji. Prema tome svakako uzmite u obzir kako se radi o nadasve subjektivnom odabiru. Nagradna igra traje do utorka, 18. listopada u ponoć, a pobjednika objavljujemo u srijedu, 19. listopada.
Naravno, kako bi se sve odigralo po pravilima, napravili smo i Pravilnik.

Da ponovimo:
1. Dijelimo ulaznicu za konferenciju TEDxZagrebWomen
2. Slikaj se kao svoj superheroj ili stvori svog novog vlastitog heroja i slikaj se tako
3. Fotku stavite u komentar ispod posta, koji se tiče nagradne igre, na Facebook stranici TEDxZagreba
4. Odluku o pobjedniku donosi žiri u sastavu od marketing tima uz pomoć tajne govornice
5. Nagradna igra traje do utorka, 18. listopada u ponoć, a objava dobitnika je idući dan na Facebook stranici TEDxZagreba

To je to. Zaposlite se i sretno :).