Jutarnja kava, “baš onako kako volite”

The Westin Zagreb

 

Roboti koji dostavljaju doručak u sobu; mobiteli koji otključavaju vrata hotelskih soba; mobilne aplikacije preko kojih gost naruči šampanjac i jagode da ga čekaju na dolasku u sobu; pametne sobe, ogledala na kojima se očitava vremenska prognoza i vijesti; te još mnogo toga, samo su neke od najnovijih inovacija u hotelskoj industriji. Puno toga se promijenilo u ugostiteljstvu; od očekivanja koja gosti imaju prije dolaska u hotel do načina na koji se usluga isporučuje.

 

Jedan od pionira tehnologije i inovacije u hotelijerskoj industriji je svakako grupacija Marriott International. Marriott hoteli su u mnogim područjima bili prvi koji su uveli revolucionarne tehnološke inovacije. Zagrebački renomirani hotel The Westin Zagreb, pod okriljem brenda Marriott grupacije te pod vlasništvom hrvatske hotelijerske grupacije HUP-ZAGREB, odlučno prati sve industrijske trendove te istovremeno nameće visoke standarde ostalim hotelima u Hrvatskoj i regiji.

 

Međutim, u svijetu koji je iz dana u dan sve digitalniji i automatiziraniji, postoje ipak područja naših života u kojima tražimo taj personalizirani ‘human touch’. Iako se hotelijersko – turistička industrija značajno promijenila u zadnjih nekoliko godina, ipak neke stvari ostaju nepromjenjivo bitne. Brzi Wi-Fi signal, moderna audiovizualna tehnologija, tehnološki napredno opremljena soba.. sve su to stavke koje se danas očekuju od hotela; no topli osmijeh na dolasku u hotel nakon dugog putovanja; slatko iznenađenje iako ste lukavo prešutjeli da vam je rođendan; jutarnja kava “baš onako kako ju vi volite”; i vaše najdraže novine.. u najmanju ruku je jednako toliko bitno.

 

Jedno bez drugoga više ne ide, a upravo simbiozu inovacije i tradicije možete naći u hotelu The Westin Zagreb. The Westin Zagreb mjesto je izvrsne usluge, prilagođene svakom individualnom gostu i njegovim potrebama, koja je usavršena digitalizacijom sistema i modernizacijom opreme.

 

Posjetite hotel u centru Zagreba i iskusite besprijekornu, personaliziranu uslugu iz prve ruke.

 

.. jer će jutarnja kava uvijek biti važna.

 

www.westinzagreb.com
T: +385 (0)1 4892 000
E: westin.zagreb@westinzagreb.com