TEDxZagreb Salon - Vizionar ili lider
TEDxZagrebSalon: Vizionar ili lider
Green room u inovacijskom centru pun ljudi: održava se sastanak za pripremu TEDxZagrebSalona! Riječ je o TEDx događaju koji se održava u suradnji s HUB385 i američkom fakultetu RIT Croatia, tijekom kojega se njegovi studenti uče event managementu, produkciji i financijama, pod vodstvom iskusnih mentora i volontera TEDxZagreba: Karla Matića, Ivane Božićević-Tandare, Marine Perić, Zorana Pamića, Mihovila Rore i Krešimira Supeka.

 

Tematika TEDxZagrebSalon-a su uspješna vodstva i vizije na temelju čega su odabrani relevantni govornici koji nam donose inspirativne govore temeljene na njihovim karijerama i poslovnim uspjesima, u nadi kako će njihov primjer potaknuti TED publiku na pozitivan razvoj.

 

Ivana Ninčević Lesandrić, tedxzagrebsalonGoran Čandrlić, tedxzagrebsalon

Ivana Matić, tedxzagrebsalonIzet Ždralović, tedxzagrebsalon

 

Govornici su Ivana Ninčević Lesandrić, saborska zastupnica i predsjednica Poduzetničkog centra Solin iz kojeg je potekla Steora, hrvatski izum Ivana Mrvoša, „pametna klupa“ na solarnu energiju, Goran Čandrlić,

suosnivač tvrtke Kisha koja proizvodi hrvatske pametne kišobrane, Ivana Matić, osnivačica portala i CEO Women in Adria, branda za žene u biznisu, te Izet Ždralović, suosnivač razvojnog tima MicroBLINK, koji su stvorili poznatu smartphone aplikaciju PhotoMath.

 

Na eventu će također nastupiti i glazbeni gosti Dinamit Duo (Juraj Markač i Toma Šimunić), gypsy swing glazbenici iz Zaprešića, te beatboxer Miles Anthony Paulić.

 

Dinamit Duo, tedxzagrebsalonMiles Anthony Paulić, TEDxZagrebSalon

 

Ovim događajem posebno obilježavamo 20 godina djelovanja američkog sveučilišta  RIT Croatia u Dubrovniku i Zagrebu. Posebnost TEDxSalon tipa licence je što se nakon uvodnih govornika uključuje publika u razgovor na temu događaja. Moderatorica događaja je Jelena Pajić.

 

TEDxZagrebSalon održan je 20. ožujka 2017. u HUB385, s početkom u 18 sati.  Više informacija možete pronaći i na našem službenom Facebook eventu.

 

Ostaješ li couch potato ili dolaziš na TEDxZagrebSalon? #ImNotACouchPotato

 

Hashtagovi: #TEDxZagrebSalon #Vizionar #Lider

Objava za medije
Objavu za medije kao i kontakt podatke potražite u našem Press kutku.

TEDxZagreb TEAM poziva sve zainteresirane poklonike dobrih ideja vrijednih širenja da postanu aktivni volonteri – članovi tima

koji iza sebe broji 25 uspješno realiziranih događaja, više od 150 govornika i nastupa te više od 6.000posjetitelja. Pred skoru prvu veliku obljetnicu djelovanja pokrećemo mnoge strukturne i sadržajne promjene u koje želimo uključiti sve vas koji imate dovoljno vremena, iskustva i znanja da zajedno pomičemo granice bolje budućnosti naše zajednice.

Kakve članove tima očekujemo ?
> volonterski doprinos razvoju tima i promicanju ideja,
> vedar duh, komunikativnost i kreativnost,
> samoinicijativno i samostalno djelovanje,
> odgovornost za preuzete obaveze,
> mogućnost fokusiranja na rad u timu pored obiteljskih i poslovnih obaveza,
> specifična znanja u područjima poput komunikacija, dizajna, društvenih mreža, organizacije događaja i logistike,
> poznavanje TED platforme i njenih principa djelovanja.

Djelovanje članova tima je na volonterskoj bazi
i nema vremenskog ograničenja. Ipak, preferiramo one koji su doista zainteresirani, motivirani i žele se dulje zadržati u timu.

Prijavite se najkasnije do 31.01.2019. na mail team@tedxzagreb.com tako da nam pošaljete svoj CV, eventualne reference/popis prethodnih projekata u kojima ste sudjelovali te svoje podake kako bismo vas brzo mogli kontaktirati. Sve prikupljene podatke koristit ćemo isključivo do konačnog izbora kandidata za tim o čemu će svi zainteresirani dobiti obavijest najkasnije 04.02.2019. godine.

Eventualne dodatne informacije možete zatražiti na mail info@tedxzagreb.com.