TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW.
TEDxZagreb 2017: BUILD.FUTURE.NOW.

TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW. događaj je koji smo krenuli stvarati tijekom ljeta 2016. godine, a održat će se 15. svibnja 2017. u velikoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

 

Osnovna misao bila je stvoriti pozitivno okruženje s govornicima i sudionicima koji će inspirativno okrenuti pogled prema naprijed, prema budućnosti. U šali, željeli smo pokazati kako nije važno promišljati o ’41., ’71. ili ’91. u sadašnjem trenutku i nevezano za budućnost, već treba početi „graditi budućnost sada, odmah“. Treba promisliti o 2051. kao godini u kojoj će neki među nama biti lideri toga vremena i kako im osigurati plodno tlo za razvoj novih generacija koje dolaze.

 

Bilo bi neozbiljno očekivati da ćemo jednim događajem riješiti sve dileme i pitanja već je ideja posijati sjeme i pustiti glas da postoji većina koja to želi, svakodnevno radi i namjerava provesti. Upravo smo zato pokrenuli okupljanje inspirativne publike kroz prijavnu anketu u kojoj želimo doznati ponešto o samim potencijalnim sudionicima, potaknuti ih na razmišljanje o budućnosti te stvoriti pozitivne namjere za dolazak na događaj. Izniman odjek na ovakav inovativan pristup te maksimalno dobar inspirativan rezultat govori nam da smo bili na pravom tragu. Posebno se to odnosi na studente čiju aplikaciju očekujemo ultimativno, smatrajući da njihova inspiracija treba biti najveća, jer upravo njih vidimo kao lidere budućnosti. Za sve sudionike koji svoju prijavu ispune maksimalno angažirano osigurali smo konkretan popust na osnovnu cijenu ulaznice.

 

Na kraju, želja nam je stvoriti događaj koji će se isčekivati jednom godišnje kao mjesto dobrih, pozitivnih poruka i vrijednosti naše zajednice koje su vrijedne širenja. Nastojimo da ideje vladaju ispred ideologija, politike i marketinga kako bi stvorile bolju zajednicu. Pozivamo vas da nam se pridružite na najinspirativnijem događaju u Lisinskom.

TEDxZagreb TEAM poziva sve zainteresirane poklonike dobrih ideja vrijednih širenja da postanu aktivni volonteri – članovi tima

koji iza sebe broji 25 uspješno realiziranih događaja, više od 150 govornika i nastupa te više od 6.000posjetitelja. Pred skoru prvu veliku obljetnicu djelovanja pokrećemo mnoge strukturne i sadržajne promjene u koje želimo uključiti sve vas koji imate dovoljno vremena, iskustva i znanja da zajedno pomičemo granice bolje budućnosti naše zajednice.

Kakve članove tima očekujemo ?
> volonterski doprinos razvoju tima i promicanju ideja,
> vedar duh, komunikativnost i kreativnost,
> samoinicijativno i samostalno djelovanje,
> odgovornost za preuzete obaveze,
> mogućnost fokusiranja na rad u timu pored obiteljskih i poslovnih obaveza,
> specifična znanja u područjima poput komunikacija, dizajna, društvenih mreža, organizacije događaja i logistike,
> poznavanje TED platforme i njenih principa djelovanja.

Djelovanje članova tima je na volonterskoj bazi
i nema vremenskog ograničenja. Ipak, preferiramo one koji su doista zainteresirani, motivirani i žele se dulje zadržati u timu.

Prijavite se najkasnije do 31.01.2019. na mail team@tedxzagreb.com tako da nam pošaljete svoj CV, eventualne reference/popis prethodnih projekata u kojima ste sudjelovali te svoje podake kako bismo vas brzo mogli kontaktirati. Sve prikupljene podatke koristit ćemo isključivo do konačnog izbora kandidata za tim o čemu će svi zainteresirani dobiti obavijest najkasnije 04.02.2019. godine.

Eventualne dodatne informacije možete zatražiti na mail info@tedxzagreb.com.