TEDxZagreb SATISFACTION

Drage TEDovke i TEDovci,

Posebno je zadovoljstvo najaviti vam da smo danas, na prvi dan proljeća, odaslali prve pozive govornicima za ovogodišnji TEDxZagreb koji će se na jesen održati na novoj inspirativnoj lokaciji. No, zadržat ćemo vas još malo u neizvjesnosti i predstaviti o čemu ćemo govoriti ove godine.

Ovogodišnja tema odabrana je nakon saznanja da se riječ zadovoljstvo sve manje koristi u svakodnevnom vokabularu. Želimo na događaju pokazati koliko zadovoljnih, vrijednih i pozitivnih primjera imamo svugdje oko nas. Stoga ćemo odabrati govornike koji svojim životom, djelovanjem i postignućima zadovoljno šire pozitivan napredak naše zajednice. Oni će na događaju podijeliti svoje ideje, razmišljanja, procese, inovacije i pokazati kako zadovoljstvo vlada njihovim životima.

Naš team, mentori govornika i produkcija već se pripremaju kako bismo dostigli i premašili prošlogodišnji događaj. Promijenili smo lokaciju, termin i dodali ponešto novoga što se nadamo da ćete rado prihvatiti. Nismo promijenili sustav prijava na događaj koji će ove godine biti obavezan, a mogućnost kupovine ulaznica nakon što ćete biti odabrani trajat će samo 24 sata nakon poslane pozivnice s Entrio kodom. Kako je mjesta na novoj lokaciji dosta manje u odnosu na prošlogodišnju, doista ćemo se potruditi oko svakog sudionika kako bi njegov doživljaj bio pravo zadovoljstvo.

Zato nabrusite svoje olovke, zapisujte inspirativne rečenice, stvarajte stvarni dojam o sebi kao osobi koja doista želi sjediti u publici ovogodišnjeg TEDxZagreba i računajte ne čekati za kupovinu ulaznica, jer će one, sigurni smo, brzo nestajati. I da, prvi puta otkad stvaramo TEDx doživljaje > nećemo vam otkriti sve što vas čeka 🙂

Dobrodošli na TEDxZagreb SATISFACTION !

Karlo Matić
nositelj licence TEDxZagreb