Ulaznice za TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW.

Ulaznice za najinspirativniji događaj 2017. TEDxZagreb: BUILD.FUTURE.NOW. su puštene u prodaju! Otkrili smo već 9 govornika koji će biti na događaju i uskoro ćemo vam otkriti nove. Stoga ako želite sebi i Hrvatskoj osigurati bolju budućnost, pridružite nam se na najvećem TEDx događaju u našoj zemlji! Pratite nas na društvenim mrežama kako bi bili u toku sa svim novostima o događaju.

Ulaznica po redovnoj Early bird cijeni stoji  400 HRK, a ako želiš pokazati koliko si stvarno inspirativan TEDovac, popuni prijavu na poveznici ispod! Najinspirativnije nagrađujemo popustom: ulaznica za samo 250 HRK, a za studente 150 HRK. Studenti odabrani putem prijavnice trebaju naknadno dostaviti presliku svoje x-ice ili indeksa prema navedenim uputama u povratnom odgovoru. Nakon evaluacije inspirativnih prijava na tvoj e-mail stiže promotivni kod za kupnju ulaznice.

Smatrate se dovoljno inspirativnim da postanete dio TED publike? Onda požurite s nabavom svojih ulaznica;  jer je njihov broj za svaku od ovih kategorija ograničen.