EKIPA IZ BUDUĆNOSTI

Klik nije važan, a brend se gradi na premisi da će nekome promijeniti život na bolje. To je ono što svaka osoba iz marketinga, koja voli svoj posao, zna i želi primijeniti na cijelu paradigmu marketinške industrije.

Upravo je ova vizija spojila nas i naše prijatelje iz ENTG-a, kreativno tehnološke agencije.
Osim što s ovom veselom ekipom dijelimo svoj dom u HUB385, dijelimo i tu nadnaravnu ljubav prema tehnologiji. „Tehnologija je tu da nam obogati život,“ kažu ovi kreativci, ali isključivo kao sredstvo a ne kao cilj. Razvojem kreativnih tehnoloških rješenja svojim klijentima pružaju bezuvjetnu potporu i pomažu im u ostvarenju njihovih snova.


Iako su nastali iz malog sna, svojom predanošću i uvjerenjima svakim danom sve više rastu. Ne sumnjamo da će nastaviti nizati uspjehe i neizmjerno nam je drago što možemo biti dio njihove ideje vrijedne širenja jer mi smo ti koji razvijamo tehnologiju. Danas. Za sutra.

 

 

Okruženost ljudima koji potiču na razvoj i istovremeno pružaju osjećaj podrške neprocjenjiva je vrijednost, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. High-tech tvrtka COMBIS svojim zaposlenicima daje priliku za unaprjeđivanje njihova znanja, da rade ono što im je zanimljivo i da se njihove ideje čuju. Zbog toga smo presretni što ih imamo u svojoj obitelji partnera. U svom kreativnom prostoru uredili su Zen room u kojem se svatko može ispucati kad se nakupi višak stresa, a ispričali su nam da u kuhinji možete sresti Maru koja kuha najbolju kavu na svijetu.

 

TEDxZagreb je NeoStartup model ove ekipe prepoznao kao odličnu ideju vrijednu širenja. Kroz ovaj netipični poslovni model sa svojim uzdanicima žele istraživati i razvijati high-tech ideje kako bi stvorili novu viziju za našu bolju budućnost. Inovacija i konstantan razvoj našim prijateljima iz COMBISA na vrhu je liste prioriteta zbog čega su početkom godine pokrenuli web portal namijenjen Cloud ponudi.


www.cinipravustvar.hr jeste jedinstvena društvena mreža koju su pokrenuli naši partneri iz Vipneta. Ponosni smo što imamo priliku biti dio ove divne inicijative koja okuplja pojedince i udruge kojima je pomoć potrebna i osvijestiti javnost o nekom problemu i udruge kojima je pomoć potrebna. I ti možeš otvoriti profil na www.cinimpravustvar.hr i prijaviti osobni izazov kojeg želi ostvariti te ga posvetiti udruzi kojoj želiš.

Dijeljenjem izazova s prijateljima, informiraš i motiviraš svoje prijatelje da te podrže u ostvarenju izazova donirajući udruzi koju si odabrao. Tako možeš s nama činiti pravu stvar i širiti ovu hvale vrijednu ideju. Korištenje je u potpunosti besplatno a donacije se uplaćuju direktno udrugama bez troškova provizije. Ova neobična i inovativna platforma do sada je prikupila 95 tisuća za 33 udruge. Brojke svakim danom rastu i nadamo se da ćeš i ti postati dijelom ove akcije.