Članovi TEDxZagreb tima
Karlo Matić
Licensee and Curator
Karlo Matić

Licensee and Curator

Karlo Matić je bezrezervni TED entuzijast koji pazi na sve detalje događaja. Kao nositelj licence odgovoran je TED-u, ali i javnosti da sve bude u skladu s pravilima. Ne voli odbijati ideje, ali ponekad mora razumno postupiti da bi cjelokupan tim bio u tempu i formi.

Ivana Tandara
Producer
Ivana Tandara

Producer

Ivana Tandara ne samo da je producentica događaja nego brine za najvažniji dio – financije. Neprofitni događaj također ima svoje troškove koje je potrebno pametno i racionalno raspodijeliti, a uz sve to i brinuti o svim tehničkim detaljima. Za nju je to "piece of cake".

Martina Osmak
Team Manager
Martina Osmak

Team Manager

Ona je šefica. Ona je pravnica. Ona je čvrsta ruka pravde i tajminga. Ona ima opasan nadimak kojeg ne smijemo ni spomenuti koliko je opasan. No, u biti je prava žena, pravnica, kraljica.

Dino Mandić
Event manager
Dino Mandić

Event manager

Dino Mandić na rubu digitalnih komunikacija barata s našim Linkedin profilom te uređuje mobilnu aplikaciju. Uglavnom ga ne čujete na sastancima, ali sve rješava u roku, bez greške. Još nismo otkrili što stvarno voli jesti, ali znamo da to nisu banane.

Mislav Mesek
Multimedia manager
Mislav Mesek

Multimedia manager

Mislav Mesek se tiho prišulja i okine. Fotku. Sad ga već i naš urednik fotografije želi za sebe, ali mi ga možemo samo posuditi. Za stalno ga ne damo. Još uvijek se tražimo s njim na nekoj višoj, umjetničkoj razini, jer sve kazuje da je to njegov pravi izazov.

Ratko Mavar
Photography Editor
Ratko Mavar

Photography Editor

Ratko Mavar kao urednik fotografije spreman je svako kvalitetno događanje zabilježiti za povijest. Otkada on upravlja tim vizualnim dijelom našeg događaja već smo mnogo puta završili featurani na stranicama TED-a.

Diana Tomić
Speakers Mentor
Diana Tomić

Speakers Mentor

Diana Tomić zasigurno kao profesorica fonetike ne propušta ni slovo, a kamoli riječ. Govornici koji je dobiju kao mentoricu znaju da greške nisu dozvoljene, a posvećenost detaljima je neizostavna. Nama je posebno draga, jer je na Svijet donijela prvu TEDx bebu u timu.

Ana Babić
Speakers mentor
Ana Babić

Speakers mentor

Ana Babić poznatija kao žena zmaj, prevodi na engleski i lektorira sve tekstove koji joj tim baci usred radnog vremena u školi stranih jezika. Dapače, lekture radi doslovno i preko Fejsa on spot, s obzirom da lekcije održava navečer i nije u mogućnosti previše sastančiti s nama.

Lara Levak
Digital mastermind
Lara Levak

Digital mastermind

Grizlijeva djevojka. Ako joj TED ne teče u žilama, onda su ziher ideje. Samo ju nemojte sputavati i rezultat nikada neće razočarati.

Nemanja Popović
Graphis designer
Nemanja Popović

Graphis designer

Iskusni TEDovac, Sarajlija, radi u Sarajevskoj pivari, obišao svijeta, upoznao ljude, poticao TEDx događanja u regiji, vodio TEDx Music Project .. trebaš više ?