Članovi TEDxZagreb tima
Karlo Matić
Licensee and Curator
Karlo Matić

Licensee and Curator

Bezrezervni TED entuzijast koji se kontinuirano bavi TEDx događajima od 2010. godine kada je producirao prvi TEDx događaj u Hrvatskoj u Muzeju suvremene umjetnosti. Svoje događaje živi, a ne samo radi pa nije čudo da je posvećen mnogim raznovrsnim detaljima koje imate prilike vidjeti na njegovim TEDx događajima.

Ivana Tandara
Producer
Ivana Tandara

Producer

Ivana Tandara ne samo da je producentica događaja nego brine za najvažniji dio – financije. Neprofitni događaj također ima svoje troškove koje je potrebno pametno i racionalno raspodijeliti, a uz sve to i brinuti o svim tehničkim detaljima. Za nju je to "piece of cake".

Tamara Šašić
Production Designer
Tamara Šašić

Production Designer

Iskusna PR i marketing managerica iza koje su deseci (da ne kažemo i stotine) događaja. Radila je u medijima, agencijama te surađivala s brojnim tvrtkama na marketinškim projektima. Dobrog duha i uvijek spremna na sve izazove koji se pred nju postave.

Dino Mandić
Event Manager
Dino Mandić

Event Manager

Dino Mandić na rubu digitalnih komunikacija barata s našim Linkedin profilom te uređuje mobilnu aplikaciju. Uglavnom ga ne čujete na sastancima, ali sve rješava u roku, bez greške. Još nismo otkrili što stvarno voli jesti, ali znamo da to nisu banane.

Laura Šiprak
SpokesWoman
Laura Šiprak

SpokesWoman

Komunikativna, karakterna i uvijek uvjerena u ono što radi. Voli imati stvari pod kontrolom, a kad je posao u pitanju, nikad ne zaostaje nego dapače, uvijek je jedan korak ispred. Radila je u medijima kao novinarka i producentica.

Mislav Mesek
Multimedia Manager
Mislav Mesek

Multimedia Manager

Mislav Mesek se tiho prišulja i okine. Fotku. Sad ga već i naš urednik fotografije želi za sebe, ali mi ga možemo samo posuditi. Za stalno ga ne damo. Još uvijek se tražimo s njim na nekoj višoj, umjetničkoj razini, jer sve kazuje da je to njegov pravi izazov.

Diana Tomić
Speakers Mentor
Diana Tomić

Speakers Mentor

Diana Tomić zasigurno kao profesorica fonetike ne propušta ni slovo, a kamoli riječ. Govornici koji je dobiju kao mentoricu znaju da greške nisu dozvoljene, a posvećenost detaljima je neizostavna. Nama je posebno draga, jer je na Svijet donijela prvu TEDx bebu u timu.

Martina Osmak
Speakers Coordinator
Martina Osmak

Speakers Coordinator

Ona je šefica. Ona je pravnica. Ona je čvrsta ruka pravde i tajminga. Ona ima opasan nadimak kojeg ne smijemo ni spomenuti koliko je opasan. No, u biti je prava žena, pravnica, kraljica.

Ana Babić
Speakers Mentor
Ana Babić

Speakers Mentor

Ana Babić poznatija kao žena zmaj, prevodi na engleski i lektorira sve tekstove koji joj tim baci usred radnog vremena u školi stranih jezika. Dapače, lekture radi doslovno i preko Fejsa on spot, s obzirom da lekcije održava navečer i nije u mogućnosti previše sastančiti s nama.

Ana Vojnović
Digital Communications Coordinator
Ana Vojnović

Digital Communications Coordinator

Trenutak regionalnog pojačanja u timu je PR managerica rodom iz Beograda koja nam donosi rad, red i disciplinu agencije u kojoj je radila. Iskustvo rada s velikim brandovima nedavno je pojačala privatnom odlukom da preseli u Zagreb. A nama .. pala sjekira u med.

Ratko Mavar
Photography Editor
Ratko Mavar

Photography Editor

Ratko Mavar kao urednik fotografije spreman je svako kvalitetno događanje zabilježiti za povijest. Otkada on upravlja tim vizualnim dijelom našeg događaja već smo mnogo puta završili featurani na stranicama TED-a.

Krešimir Tavas
Graphic Designer
Krešimir Tavas

Graphic Designer

Još uvijek ga nismo potpuno razotkrili: informatičar, dizajner ili ugostitelj? A možda sve zajedno? Iz svoje rovinjske morske atmosfere donosi nam povjetarac novih vizualija koje će imati naši događaji. Naravno, ako ga kanađani ne ukradu prije.

Ivor Kos
Content Manager
Ivor Kos

Content Manager

Iako je zasad dosta ozbiljan i tih, nadamo se da ćemo pravoga njega upoznati na nekom partyu. Pssssst.