Članovi TEDxZagreb tima
Karlo Matić
Licensee and Curator
Karlo Matić

Licensee and Curator

Bezrezervni TED entuzijast koji se kontinuirano bavi TEDx događajima od 2010. godine kada je producirao prvi TEDx događaj u Hrvatskoj u Muzeju suvremene umjetnosti. Svoje događaje živi, a ne samo radi pa nije čudo da je posvećen mnogim raznovrsnim detaljima koje imate prilike vidjeti na njegovim TEDx događajima.

Ana Vojnović
Digital Communications Coordinator
Ana Vojnović

Digital Communications Coordinator

Trenutak regionalnog pojačanja u timu je PR managerica rodom iz Beograda koja nam donosi rad, red i disciplinu agencije u kojoj je radila. Iskustvo rada s velikim brandovima nedavno je pojačala privatnom odlukom da preseli u Zagreb. A nama .. pala sjekira u med.

Dino Mandić
Event Manager
Dino Mandić

Event Manager

Dino Mandić na rubu digitalnih komunikacija barata s našim Linkedin profilom te uređuje mobilnu aplikaciju. Uglavnom ga ne čujete na sastancima, ali sve rješava u roku, bez greške. Još nismo otkrili što stvarno voli jesti, ali znamo da to nisu banane.

Diana Tomić
Speakers Mentor
Diana Tomić

Speakers Mentor

Diana Tomić zasigurno kao profesorica fonetike ne propušta ni slovo, a kamoli riječ. Govornici koji je dobiju kao mentoricu znaju da greške nisu dozvoljene, a posvećenost detaljima je neizostavna. Nama je posebno draga, jer je na Svijet donijela prvu TEDx bebu u timu.

Ana Babić
Speakers Mentor
Ana Babić

Speakers Mentor

Ana Babić poznatija kao žena zmaj, prevodi na engleski i lektorira sve tekstove koji joj tim baci usred radnog vremena u školi stranih jezika. Dapače, lekture radi doslovno i preko Fejsa on spot, s obzirom da lekcije održava navečer i nije u mogućnosti previše sastančiti s nama.

Laura Šiprak
SpokesWoman
Laura Šiprak

SpokesWoman

Komunikativna, karakterna i uvijek uvjerena u ono što radi. Voli imati stvari pod kontrolom, a kad je posao u pitanju, nikad ne zaostaje nego dapače, uvijek je jedan korak ispred. Radila je u medijima kao novinarka i producentica.

Mislav Mesek
Multimedia Manager
Mislav Mesek

Multimedia Manager

Mislav Mesek se tiho prišulja i okine. Fotku. Sad ga već i naš urednik fotografije želi za sebe, ali mi ga možemo samo posuditi. Za stalno ga ne damo. Još uvijek se tražimo s njim na nekoj višoj, umjetničkoj razini, jer sve kazuje da je to njegov pravi izazov.

Ratko Mavar
Photography Editor
Ratko Mavar

Photography Editor

Ratko Mavar kao urednik fotografije spreman je svako kvalitetno događanje zabilježiti za povijest. Otkada on upravlja tim vizualnim dijelom našeg događaja već smo mnogo puta završili featurani na stranicama TED-a.

Ivor Kos
Content Manager
Ivor Kos

Content Manager

Iako je zasad dosta ozbiljan i tih, nadamo se da ćemo pravoga njega upoznati na nekom partyu. Pssssst.

TEDxZagreb TEAM poziva sve zainteresirane poklonike dobrih ideja vrijednih širenja da postanu aktivni volonteri – članovi tima

koji iza sebe broji 25 uspješno realiziranih događaja, više od 150 govornika i nastupa te više od 6.000posjetitelja. Pred skoru prvu veliku obljetnicu djelovanja pokrećemo mnoge strukturne i sadržajne promjene u koje želimo uključiti sve vas koji imate dovoljno vremena, iskustva i znanja da zajedno pomičemo granice bolje budućnosti naše zajednice.

Kakve članove tima očekujemo ?
> volonterski doprinos razvoju tima i promicanju ideja,
> vedar duh, komunikativnost i kreativnost,
> samoinicijativno i samostalno djelovanje,
> odgovornost za preuzete obaveze,
> mogućnost fokusiranja na rad u timu pored obiteljskih i poslovnih obaveza,
> specifična znanja u područjima poput komunikacija, dizajna, društvenih mreža, organizacije događaja i logistike,
> poznavanje TED platforme i njenih principa djelovanja.

Djelovanje članova tima je na volonterskoj bazi
i nema vremenskog ograničenja. Ipak, preferiramo one koji su doista zainteresirani, motivirani i žele se dulje zadržati u timu.

Prijavite se najkasnije do 31.01.2019. na mail team@tedxzagreb.com tako da nam pošaljete svoj CV, eventualne reference/popis prethodnih projekata u kojima ste sudjelovali te svoje podake kako bismo vas brzo mogli kontaktirati. Sve prikupljene podatke koristit ćemo isključivo do konačnog izbora kandidata za tim o čemu će svi zainteresirani dobiti obavijest najkasnije 04.02.2019. godine.

Eventualne dodatne informacije možete zatražiti na mail info@tedxzagreb.com.