Grif je jednostavno pivovara pivskih zaljubljenika. Zapravo mala pivovara usmjerena na izradu svježeg točenog piva u malim serijama, ali s vrhunskim sastojcima iz cijelog svijeta.

 

Želja nam je raditi dobro pivo, pivo koje će zaintrigirati svojim bogatima aromama i okusima te podsjetiti kakav gušt pivo može i mora biti. U Grifu ništa nije slučajno.

 

Ni porijeklo našeg imena ni porijeklo naših kvalitetnih sastojaka. Sve ima svoj red i način te je upravo onako kako treba biti – jednostavno i iskreno.
U Grifu se rade male serije specijalnih piva sa naglaskom na vještini i umijeću, poput onih pomoću kojih kuhamo naše osebujno pivo, čiji okus se ne zaboravlja. Isprobaj ga i uvjeri se i sam zašto volimo reći da imamo grif za kuhanje majstorskog piva. Mi uživamo u onome što radimo. Točnije, u aromatičnom i svježe točenom pivu kuhanom pomoću vrhunskog pogona, znanstvene podrške i najkvalitetnijih sastojaka. Jer se držimo glavnog pravila: kvaliteta uvijek ispred kvantitete.

 

To potvrđuje i broj piva koje kuhamo; Pilsner kao dokaz znanja, IPA kao dokaz izraženog karaktera te sezonsko pivo kojim dokazujemo dadržimo pivske konce čvrsto u rukama i kuhamo kao veliki. Odnosno, s Grifom.