” Biti kreativac u današnje vrijeme nije baš lagan posao, naročito ako se od tebe traži da se uklopiš u neke okvire koji te ograničavaju i ne dopuštaju da daš sve od sebe, staviš mozak u petu brzinu i jednostavno – stvaraš. Slažem se s time, i upravo zato odlučio sam ne tražiti mjesto u koje ću se uklopiti nego sam si ga sam napravio – dizajniranje finišerskih medalja i dnevna produkcija satiričkih fotomontaža teško se može nazvati zvanjima koje ćete upisati u radnu knjižicu, ali mene taj posao iskreno veseli i dopušta mi kreativnu slobodu koju bih teško, ako ikako, pronašao u nekom korporativnom okruženju.
Da, moglo bi se reći da sam jako sretan s time što radim. “

pasta-aglio-e-olio

Sinišino najdraže jelo:
Spaghetti Aglio E Olio

Zakuhajte pošten lonac vode i dodajte manju šaku soli – kada se rastopi dodajte spaghette i skuhajte ih al dente (npr, ako je naznačeno vrijeme kuhanja 10 minuta, provjerite već nakon 6 , 7 minuta, da se ne bi raskuhale)
U međuvremenu sitno isjeckajte češnjak i peršin, istucite čili. U većoj tavi ili plitkoj posudi zagrijte maslinovo ulje, dodajte soli (ako je potrebno) i papra, te češnjak i chili papričice. Istresite vruće spaghette, peršin (ako želite), sve dobro primiješajte, te poslužite vruće. Po želji pospite ribanim parmezanom.