” Kao dijete sam imao žarku želju popravljati televizore kad odrastem. Kroz godine se ta žarka želja prema tehnologiji, promatrajući intereakciju tehnologije i ljudi, razvila u ljubav prema istraživanju načina i puta ka bržem razvoju. U suštini sam veliki avanturist što jasno pokazuje činjenica da sam u zadnjih 5 godina prešao preko 4000km biciklom istražujući Hrvatsku. Želim naučiti voziti sve daske (boards) pa sam tako savladao skateboard, snowboard, flyboard, wakeboard, a sljedeći na redu je surboard. “

Pad-Thai

Slavenovo najdraže jelo:
Pad Thai

Rižine rezance pripremite prema uputstvima na ambalaži. Ovisno o tome koju vrstu izaberete, neki se kuhaju slično kao špageti, dok neke uopće nije potrebno kuhati, već je dovoljno da se neko vrijeme namaču u umaku. Ako pripremate rezance koje je potrebno kuhati, nemojte ih na kraju odlijevati, već ih pustite u vodi kako se ne bi zalijepili.
Nakon što su rezanci pripremljeni, pripremite umak. U voku zagrijte ulje na kojem ćete popržiti sitno narezan češnjak i đumbir, čili i meso, odnosno tofu ili račiće. Zatim dodajte povrće i dinstajte nekoliko minuta, neprestano miješajući. Nakon što je sve zajedno izdinstano (no ne previše da povrće ne izgubi svoju boju), dodajte ocijeđene rezance i dobro promiješajte te prelijte umakom (koji pripremite tako da zajedno umiješate gore navedene sastojke) i tučenim jajetom. Okrećite u voku dok se jaje ne zgruša. Na kraju, tik prije no što poslužite hranu, dodajte kikiriki i klice.