Uselili smo u HUB385

Suradnja s HUB385 jučer je poprimila svoj službeni oblik, upravo u prostorijama ovog modernog inovativnog centra. Potpisan je sporazum između TEDxZagreba i HUB385 i najavljeni su mnogi nadolazeći događaji, kao i ideje vrijedne širenja.

Evo što o svemu kaže Ivica Mudrinić, suosnivač HUB385: “Cilj ove suradnje je povezati vodeće pojedince iz javnog života s novom generacijom mladih kreativaca i na taj način uspostaviti jedinstvenu platformu koja će okupljati sve one usmjerene na rješenja, a ne probleme” te dodao kako: “U HUB385 njegujemo kulturu kolaboracije te potičemo naše stanare na umrežavanje i razmjenu ideja. TED je jedan globalni fenomen koji i u Hrvatskoj okuplja sve one koji ne samo da imaju nešto za reći, već imaju i rezultate za pokazati. Upravo takvu energiju želimo poticati i njegovati kod nas u HUB385.”

A nositelj licence TEDxZagreb, Karlo Matić također je vrlo zadovoljan novonastalom suradnjom: „TEDxZagreb je od danas ponosan što stanuje na najinspirativnijoj adresi u Hrvatskoj i regiji. Ova suradnja se nametnula kao prirodan korak. Zahvaljujući HUB385, koji nas je prepoznao kao IDEJU VRIJEDNU ŠIRENJA, od danas kreće nova era TEDxZagreb konferencija. TEDxZagreb se vraća na velika vrata s ambicijom da postane regionalni TEDx lider i pokrene novu pozitivnu stvaralačku energiju u našem društvu”.

Press Brunch, kako smo nazvali ovaj svečani trenutak, prošao je odlično. Nakon službenog dijela, druženje se nastavilo i u neformalnom obliku uz fine cupcakesove i druženje u predvorju (zahvaljujemo Mlinaru, ali i Vicku i curkama iz tima koji su ukrašavali muffine i učinili ih još ukusnijima :)).

cup

 

Lijepo je bilo ponovno vidjeti i prijašnje govornike TEDx-a, kao što su Vitomira Lončar, Toni Milun, Marijo Možnik, Slaven Kosanović Lunar te mnogi drugi. Zahvaljujemo svim sponzorima i partnerima na podršci, svima koji su bili uz nas zadnjih šest godina i svima koji nas podržavaju, kao i onima koji nas redovno prate, ali i onima koji su nas tek otkrili sretan.

Veselimo se novim događajima, suradnjama, suživotu sa stanovnicima HUB385 i idejama vrijednim širenja.

Ukoliko niste bili na eventu, na našoj Facebook stranici možete vidjeti kompletan live prijenos cijele konferencije, kao i galeriju slika.