Kako doći na TEDxZagrebWomen?

Dragi svi, naša konferencija TEDxZagrebWomen: It’s about time sve je bliže. Kao što ste mogli vidjeti pripremili smo vam fantastične govornice i kulturni sadržaj te se nadamo da će svatko pronaći nešto za sebe.

Nudimo vam još jednu pogodnost. Kako biste se mogli u potpunosti opustiti i ne voditi brigu o svojim limenim ljubimcima ostvarili smo suradnju s Uberom. Uber ovim povodom svim sudionicima dodjeljuje promo kod s 10 kuna besplatne vožnje. Kod ćete u petak dobiti na svoje e-mail adrese, a može se iskoristiti jedino u subotu, za prijevoz do adrese Petračićeva 4, gdje je smješten HUB385.

Zašto Uber? Zato jer Uber i TEDxZagrebWomen imaju više zajedničkih stvari nego što mislite.

Za početak Uber je najpouzdaniji i najsigurniji način kretanja za sve žene diljem Hrvatske. Zašto? Već i prije nego sjednu u auto zaštićene su, bez potrebe da auto čekaju vani na cesti, mogu izaći van tek kada auto dođe po njih što vrlo jednostavno mogu provjeriti kroz aplikaciju. Također, mogu provjeriti i vozača koji dolazi po njih i saznati sve potrebno o njemu. U stvarnom vremenu mogu pratiti dolazak automobila te dobiti vozačevu fotografiju kao i ime, vidjeti model automobila te registarske oznake. Ne postoji ni strah od nepoznate rute, u svakom trenutku mogu saznati cijelu rutu, trenutnu lokaciju te predviđeno vrijeme dolaska na cilj, koje preko opcije ETA mogu podijeliti s bližnjima.

Uber je nastao na temelju odlične ideje jedne večeri u Parizu, kada su njegovi osnivači Travis Kalanick i Garrett Camp imali problema s naručivanjem taksija. Ideja je urodila plodom i Uber se danas može naručiti u 520 gradova diljem svijeta, uključujući i Zagreb. Kalanick je ove godine održao i TED govor

Uber je odličan primjer zašto su ideje vrijedne širenja važne. A upravo tu poruku i mi želimo poslati svima.

Onda, jeste li se već odlučili doći s Uberom na konferenciju ili čekate subotu?

img_3627