TEDxZagreb širi zadovoljstvo

Povoljnije ulaznice za najinspirativniji događaj u regiji.
Devetnaest govornika ovogodišnjeg TEDxZagreba otkriva svoja mala i velika zadovoljstva.

 

Nova runda inspiracije priprema se 29. rujna u kultnom kinu Europa na TEDxZagreb konferenciji koja ove godine nosi naslov SATISFACTION (eng. zadovoljstvo). TED-ovi entuzijasti žele pokazati kako unatoč letargičnom i pesimističnom okruženju punom raznovrsnih problema postoje i zadovoljstva koja nam popravljaju dan, stvaraju ugodu i čine život boljim.

Posljednjih mjeseci devetnaest govornika pripremaju se za svoje ‘govore života’ kojima će inspirirati posebno odabranu publiku. Naime, prema uzoru na veće TED-ove događaje, a zbog velikog interesa nemoguće je udovoljiti svima da budu prisutni na događaju te su zato svi pozvani da svoj put ka zadovoljstvu potraže putem online prijava. Organizatorima od prije ljeta pristižu prijave kojima se publika predstavlja i povezuje s tematikom konferencije kako bi na samom događaju bili što je moguće više povezani sa sadržajem govora. Pripremaju se i mnogi prateći sadržaji koji će tijekom duljih pauzi između dijelova konferencije biti mjesto povezivanja, druženja i razgovora o zadovoljstvu.

Znanstvenici, inovatori, sportaši, sveučilišni profesori sa zanimljivim hobijima, entuzijasti, regionalni umjetnici i osobe za koje možda niste čuli, a diljem svijeta ih prate milijuni followera, samo su neka od zanimanja govornika koji će predstaviti svoj način konzumacije zadovoljstva u životu. Na pozornicu kina Europa će stati arhitekt AnteVrban, poduzetnik i filantrop NenadBakić, sportašica DinaLevačić, plesni koreograf IgorBarberić, graditelj dronova IvanVidaković, kazališni redatelj KrešimirDolenčić, znanstvenica ŽeljkaFuchs, startup poduzetnik AlbertGajšak, popularizator znanosti HashemAl-Ghaili, pilot balona IgorMikloušić, avanturist AronAnderson, orijentacijski trkač DamirGobec, komunikolog DavidPhillips, informatički edukator HrvojeBalen, pjevačica DanijelaMartinović, voditelj sokolarskog centra EmilioMenđušić, basejumper RobertPečnik, istraživački novinar RobertTomićZuber te redatelj, scenograf, DJ i kvizoman MarioKovač. Njihove govore glazbenim nastupima ce dopuniti MajaBajamić i AkleaNeon, a voditeljice konferencije su AnaMitar i PetraHabdelić.

Kako biste postali dijelom ovog inspirativnog događaja prijavite se putem ovog online obrasca. Najinspirativniji će ubrzo potom dobiti pozivnicu kojom do 23. rujna ulaznicu mogu nabaviti po cijeni od 300 kuna, a od 24. rujna po cijeni od 400 kuna. Svima koji ne uspiju osigurati svoje mjesto u dvorani kina Europa utjeha je pogledati govore nakon što po završetku događaja budu objavljeni online.TEDxZagreb TEAM poziva sve zainteresirane poklonike dobrih ideja vrijednih širenja da postanu aktivni volonteri – članovi tima

koji iza sebe broji 25 uspješno realiziranih događaja, više od 150 govornika i nastupa te više od 6.000posjetitelja. Pred skoru prvu veliku obljetnicu djelovanja pokrećemo mnoge strukturne i sadržajne promjene u koje želimo uključiti sve vas koji imate dovoljno vremena, iskustva i znanja da zajedno pomičemo granice bolje budućnosti naše zajednice.

Kakve članove tima očekujemo ?
> volonterski doprinos razvoju tima i promicanju ideja,
> vedar duh, komunikativnost i kreativnost,
> samoinicijativno i samostalno djelovanje,
> odgovornost za preuzete obaveze,
> mogućnost fokusiranja na rad u timu pored obiteljskih i poslovnih obaveza,
> specifična znanja u područjima poput komunikacija, dizajna, društvenih mreža, organizacije događaja i logistike,
> poznavanje TED platforme i njenih principa djelovanja.

Djelovanje članova tima je na volonterskoj bazi
i nema vremenskog ograničenja. Ipak, preferiramo one koji su doista zainteresirani, motivirani i žele se dulje zadržati u timu.

Prijavite se najkasnije do 31.01.2019. na mail team@tedxzagreb.com tako da nam pošaljete svoj CV, eventualne reference/popis prethodnih projekata u kojima ste sudjelovali te svoje podake kako bismo vas brzo mogli kontaktirati. Sve prikupljene podatke koristit ćemo isključivo do konačnog izbora kandidata za tim o čemu će svi zainteresirani dobiti obavijest najkasnije 04.02.2019. godine.

Eventualne dodatne informacije možete zatražiti na mail info@tedxzagreb.com.