Zdravi ručak za posjetitelje TEDxZagreb – 12:45

Pozivamo vas u 12.45 na extra zdravi ručak gdje će jela biti raspoređena na tri lokacije, gdje svaka lokacija ima svoju boju!

Healthy Meal Standard omogućava dizajn i certifikaciju jela za posebne potrebe u objektima gdje se poslužuje hrana i na javnim događanjima. Healthy Meal Standard po prvi put vam omogućava hranu za posebne prehrambene potrebe u čak tri kategorije na TEDxu!

Za vas smo pripremili posebno prilagođena jela u tri kategorije, točnije za osobe koje slijede vegetarijansku prehranu, osobe intolerantne na gluten i osobe intolerantne na laktozu. Pozivamo vas u 12.45 na extra zdravi ručak gdje će jela biti raspoređena na tri lokacije, gdje svaka lokacija ima svoju boju

(Vegetarinan Menu –zelena, Low Gluten Menu – narančasta, Lactose Free Menu – plava).

Za sve informacije na raspolaganju vam stoje nutricionistice koje će rado odgovoriti sva na vaša pitanja.

KATEGORIJE MENIJA:

Vegetarian Menu: Prehrana za osobe koje slijede vegetarijanski način prehrane. Jela ne sadrže meso, proizvode od mesa, ribu ni riblje proizvode ili muzgavce, te su uravnotežena prema svjetskim nutricionističkim preporukama.

Low Gluten Menu: Prehrana za osobe koje imaju intolernaciju na gluten, uravnotežena prema svjetskim nutricionističkim preporukama (sadrži manje od 200ppm glutena). Prilagođeno za svejede, a osobe sa alergijom na gluten i celijakijom konzumiraju hranu na vlastitu odgovornost.

Lactose Free Menu: Prehrana za osobe koje imaju intoleranciju na laktozu, uravnotežena prema svjetskim nutricionističkim preporukama. Prilagođeno za svejede.

*Svi navedeni meniji su prikladni za konzumaciju za sve zdrave osobe, odnosno za one koje nemaju izrazene posebne prehrambene potrebe!*

Napomena: za dodatne informacije uz svako jelo možete pronaći i informacije o alergenima po svakom jelu. Alergeni su napisani sukladno informacijama proizvođača, prema EU 1169/2011.