Upoznajte glazbene goste – TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW. kao lijepa melodija

Dragi naši TED-ovci i svi koji se tako osjećate, da najbolji događaj u Hrvatskoj ne može proći bez dobre glazbe, znaju i ptice na grani pa tako i ekipa iz TEDxZagreba. Najočekivaniji događaj ovoga mjeseca pobrinuo se da svojoj publici osim odličnih govornika, priredi još bolje iskustvo uz mlade snage sa samog vrha hrvatske glazbene top liste.

TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW. više nego ponosno predstavlja izvođače koji će biti dio tvog nezaboravnog provoda 15.svibnja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. MIU DIMŠIĆ, ANTONELU DOKO i LUMINIZE kao naše pjevačke snage, a za čagicu i još bolju atmosferu tu će biti društvo iz ATOMIC DANCE FACTORYJA.

Za početak tu je Mia Dimšić, kantautorica i jedna od najboljih mladih vokalistica koja krasi hrvatsku glazbenu scenu. U kratko vrijeme svojim velikim talentom je postala senzacija pa ne čudi ni činjenica da je dobitnica čak dva Porina, za najbolji video broj i pjesmu godine. Prošli mjesec izdala je svoj prvi studijski album „Život nije siv“, a njen novi singl „Bezimeni“ trenutno je na prvom mjestu hrvatske glazbene top ljestvice.

Uz Miu, svojom pozitivnom energijom i optimizmom nadahnut će te i Antonela Doko, dobitnica priznanja za Pjevačicu godine, koju dodjeljuje glazbena emisija Music Pub i Porina za najboljeg novog izvođača godine. Na prošlogodišnjem Zagrebačkom festivalu nastupila je kao debitantica s pjesmom „Onaj dan”, koja je godinu završila na 14. mjestu najemitiranijih pjesama prošle godine u Hrvatskoj! Pjesmu „Ta ljubav” premijerno je izvela na Baltic Song Contestu u Švedskoj gdje je fantastičnim nastupom osvojila 3. mjesto.

Naš posljednji glazbeni par čine četiri energične djevojke: Marcela, Matilda, Irena i Tea. Poznatije su pod imenom Luminize. Ove četri rokerice, kojima ništa ne stoji na putu, potegnut će čak iz Nizozemske kako bi ti svojom glazbom prenjele jasnu poruku, baš u duhu TEDxZagreba : za izgraditi budućnost koju želiš ponekad je potrebno izići iz komfort zone, sve predrasude pobjediti s ljubavlju i nikad ne prestati vjerovati u sebe i svoje sposobnosti. Sve to su pretočile u svoj debitantski album „All or nothing”, a novim singlom „Twilight” predstavile su novi vizualni identitet i vjerujemo da će nas svojim nastupom ništa manje nego oduševiti. Njihovu stranicu možeš škicnuti ovdje.

Za plesni dio TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW. zadužena jedna od najpoznatijih i nagrađivanijih plesnih skupina u Hrvatskoj. Atomic Dance Factory, neprofitna umjetnička organizacija koja djeluje u sklopu VPS „Radost” i rade na popularizaciji urbanih plesnih tehnika hip hopa i break dancea kod djece i mladeži. Njihovi plesni nastupi oduševljavaju publiku gdje god da se pojave, bilo na velikim natjecanjima ili freestylanjem na ulici u centru Zagreba. Sigurni smo da se sjećaš onih glazbenih tipki na Supertalentu nakon kojih smo svi ostali zabezeknuti, upravo je o njima riječ.

Sada kad je sve rečeno i TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW. je pred vratima, mislimo da nema potrebe odgađati kupnju ulaznica. Ne želiš propustiti događaj o kojemu se već dugo šuška a još duže će se o njemu pričati?

Sve detalje možeš naći na našoj Facebook stranici, a ulaznice možeš pronaći par redova ispod. ☺ Redovna cijena ulaznica je  500 kuna, a ako želiš pokazati koliko si stvarno inspirativan TED-ovac, popuni prijavu na poveznici ispod! Najinspirativnije nagrađujemo popustom: ulaznica za samo 350 HRK, a za studente 250 HRK. Studenti odabrani putem prijavnice trebaju naknadno dostaviti presliku svoje x-ice ili indeksa prema navedenim uputama u povratnom odgovoru. Nakon evaluacije inspirativnih prijava na tvoj e-mail stiže promotivni kod za kupnju ulaznice.

Smatrate se dovoljno inspirativnim da postanete dio TED publike? Požurite s nabavom svojih ulaznica jer je njihov broj za svaku od ovih kategorija ograničen.