Radna nedjelja u TEDxZagreb – generalna proba

Nedjelja je dan za odmor, no ne i za TEDxZagreb ekipu. Velika koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog od jutra bila je krcata članovima našeg tima koji naporno rade kako bi TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW. spremno dočekao svoju prvu publiku.

Na generalnoj probi održanoj u poslijepodnevnim satima u samoj dvorani, glazbeni gosti uštimali su svoje glasove i instrumente, a govornici uvježbavali svoje govore i učili gdje trebaju stajati na pozornici. Atmosfera je bila odlična od samog početka, a kako i ne bi s obzirom na to da smo svi uzbuđeni zbog sutrašnjeg dana.

Uz pošalice našeg moderatora Trpimira Vickovića svi smo se dobro nasmijali jer, kako se kaže, smijeh je lijek za sve pa čak i ponekad napor koji smo danas morali uložiti. Govornici su nam entuzijastično i veselo pričali da jedva čekaju sutrašnji dan: nadaju se da ćete sa događaja izađi inspirirani i sa puno novih ideja spremnih za realizaciju, a uvjereni smo da će biti tako jer je to čar TEDx-a.

Paralelno je cijeli Lisinski vrvio članovima tima najvećeg TEDx-a u Hrvatskoj: pripremali su se sadržaji, štandovi, prostor ali i dogovorili razni planovi za realizaciju i komuniciranje. Na samom ulazu stajao je hospitality tim koji je po cijelom Lisinskom podijelio akreditacije i pripremio svu hranu i osvježenje za dolazak publike u ponedjeljak; produkcijski tim postavljao je sadržaje TEDxZagreb partnera i sponzora ali i moderne tehnologije poput Media Toolkit-a, velikih plazmi i simulacija, pazeći pri tom da je svaki detalj na mjestu. Komunikacijski i digitalni tim proveli su „inspekciju“ prostora i dogovorili planove za daljnje djelovanje, kako bi se osigurali da je događaj kvalitetno popraćen i prezentiran prema javnosti.

Nimalo manje važna nam je i publika bez koje ovaj događaj ne bi imao svoj smisao. Svi entuzijasti, avanturisti, ljubitelji inovacija, ali i oni željni promjena doći će poslušati naše govornike kako bi svoje ideje koje, vjerujemo, vješto grade mogli obogatiti novima. Govornici žele da publika bude brand ambasador i bolja prilika za naše društvo, a mi vjerujemo da će nakon ovog događaja to i biti.

Dvoumio si se doći? Sad kad smo ti dali uvid u ono što smo cijeli dan radili za tebe, više se ne dvoumiš? Ulaznica još uvijek ima, stoga trk po svoju i BUILD.THE.FUTURE.NOW!