TEDxZagreb BUILD.FUTURE.NOW.

Partnerska obitelj TEDxZagreb

TEDxZagreb je ponosan i zahvalan na aktivnoj obitelji partnera s kojima dijelimo vrijednost i zajedno prenosimo ideje.

Nedavno je dio naše velike obitelji postala aplikacija o kojoj se nije prestalo pričati od trenutka njenog nastanka. Dakako, riječ je o Uberu, usluzi prijevoza koju naručuješ putem pametnih stvarčica koje su nam se “zaljepile” za dlan. Mi iz TEDxZagreba znamo koliko je truda potrebno da se ideje ostvare pa smo ponosni što imamo priliku biti dijelom ove velike zajednice. Da je Uber sam po sebi vrijedna ideja pokazuje to da smo do nedavno njihove usluge mogli koristiti samo u Zagrebu a sada je i naša obala postala dijelom brojke od 520 gradova diljem svijeta.

Uber je bio dio našeg TEDxZagrebWomen-a jer cijeni nježniji spol I zna koliko je njihova ravnopravnost bitna. U nekim zemljama je čak uveo isključivo ženski Uber kako bi im osigurao što veću udobnost u njihovim putovanjima. Osim brige o ženama, Uber se zalaže jednako za sve ljude bez obzira o na njihove karakteristike obraćajući pažnju na sigurnost u svakom trenutku.

Idući ponedjeljak se nemoj gnjaviti s parkingom, limenog ljubimca ostavi kod kuće i naruči Uber da te doveze u Lisinski!

uber-moving-people

Želja za rješavanjem problema i nadilaženjem materijalne dobiti, neke su od mnogih vrijednosti koje su nas spojile s PwC-om u Hrvatskoj. Svoje odgovorno poslovanje i angažman u zajednici su prilagodili UN-ovim društvenim ciljevima kako bi nam svima omogućili bolju budućnost. Zajedno s TEDxZagreb grade povjerenje u društvo i ustraju na kvaliteti u svim područjima svog djelovanja.

Digitalno je riječ koju svi naši članovi partneri jako dobro razumiju, a načine na koje ju primjenjuju saznat ćeš na najinspirativnijem događaju u regiji. PwC je osmislio inovativni način upoznavanja Start Upova sa tržišnim i marketinškim trikovima kroz project Startup Collider kroz koji odabiru perspektivna poduzeća koja će uz stručno vodstvo unaprijediti svoje poslovanje i proizvod . Među pobjednicima je bio i hrvatski Dot metrics.PwC Croatia također dijeli našu vjeru u neprestano educiranje i unapređivanje, pa ne sumnjamo kako su interaktivne radionice PwC-ove Akademije odličan način za pronalazak novih rješenja za bolje poslovanje.

The Westin Zagreb je jedan od naših starijih partnera i domaćin TEDxZagreba 2015 godine. Starwood/Marriott grupacija, pod čijim okriljem je i The Westin Zagreb je puno puta probijala led u tehnološkim inovacijama hotelijerske industrije. Iako prate trendove u digitalizaciji i automatizaciji, ponajprije vjeuju u ljude s kojima rade zbog čega i naša ekipa ima povjerenje u njih. Brzi Wi-Fi signal, moderna audiovizualna tehnologija, tehnološki napredno opremljena soba, sve su to značajke koje danas očekujemo u hotelu; no topli osmijeh i jutarnja kava ‘baš onako kako ju voliš’ nikada neće moći zamjeniti robot, koliko god zanimljivo to zvučalo u najmanju ruku je jednako toliko bitno.

The Westin Zagreb mjesto gdje su tradicija i inovacija našli zajednički jezik prilagođen svakom gostu uporabom digitaliziranih sustava i modernom opremom koji su mu stavljeni na raspolaganje.

Da je jutarnja kava važna znamo i mi pa te zajedno sa svojim partnerima čekamo 15. svibnja na najinspirativnijem događaju godine.

tedxzagreb-westin